Graficom wordt.

Justspark
Wij zijn Justspark (Voormalig Graficom), een ict-bureau waar we zorgen dat uw basis goed zit zodat u kan stralen in uw vak. Voor ons staan it-omgevingen in dienst van de mens, de energie die wij steken in deze systemen kunt u gebruiken om met uw passie mensen te inspireren. Ons ambitieuze team focust daarom op de betrouwbaarheid, zowel in onze gesprekken als van onze diensten.

Met 25 jaar ervaring zijn we in staat om elke klant (vanaf het begin duidelijkheid te geven over wat u van ons kan verwachten / te voorzien van maatwerk oplossingen en passende service). Combineer dit met onze persoonlijke aanpak en de walk-the-talk mentaliteit van onze medewerkers en er ontstaat Justspark.


Op het kruispunt van de dynamiek van constante innovaties in de ict en de stabiliteit van een team met ervaring en expertise, zijn wij in staat voor elk bedrijf een maatoplossing te ontwerpen en uit te voeren. Zodat u met ons kan groeien en in uw vak kan floreren.

Van Graficom naar Justspark
Net als Graficom is de naam Justspark niet IT-gerelateerd. Wat voegt de nieuwe naam dan toe? Goran Grcic, managing director van Justspark: ‘Onze zoektocht ging echt over de vraag: wat past bij ons? Hoe laten we het goed aansluiten bij onze kernwaarden? Denk aan fun, betrouwbaar, realistisch, betrokken. “Spark” hadden we redelijk snel gevonden. Daar wilden we nog iets aan toevoegen wat de naam bijzonder zou maken. Uiteindelijk is dat ‘Just’ geworden, wat staat voor eenvoudig, toegankelijk, eerlijk en oprecht. Dat is waar wij als organisatie heel sterk voor staan.’


‘Het nieuwe logo moest haarfijn aansluiten bij onze nieuwe naam en onze kernwaarden. Het vonkje is onze spark. We spark your fire, we spark your success. De spark is dus het kenmerkend gedeelte van de naam. De rest van het logo heeft een aantal boodschappen: links is het een pijl die voorwaarts wijst, want als IT-partij helpen wij jouw organisatie vooruit. Met onze hulp werkt je IT-systeem altijd, waardoor jij kunt focussen op innoveren en groeien.

Daarnaast beeldt het een kruis uit. Dit is het kruispunt van innovatie en traditionele IT waar Justspark zich bevindt, de verbinding tussen proces en techniek. Wij zoeken als IT-bedrijf niet naar een technische oplossing, maar naar een oplossing die past bij de klant. Hoe kun je die oplossing dan laten aansluiten bij het proces van de klant? Eén van onze kernwaarden zijn veiligheid en ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat de IT-omgeving veilig is, zodat onze klanten geen zorgen hebben over hacks of andere beveiligingsissues. Als IT-partij vormen wij de verborgen motor die ervoor zorgt dat onze klanten kunnen doen waar ze goed in zijn.’

We hebben wat te vieren.

Visie

Bij Justspark geloven we dat elk bedrijf de focus moet kunnen leggen op haar eigen kwaliteiten. Daarom ontzorgen wij onze klanten, nu en in de toekomst, door te blijven verbeteren en innoveren. Elk klant traject zien wij als een nieuwe kans om te leren en ontdekken.

Missie

Justspark gelooft in een alsmaar verder ontwikkelende, digitale wereld waarin veiligheid en privacy de norm zijn en de kracht van IT iedere organisatie helpt te ontplooien, innoveren en groeien. Goed georganiseerde IT is daarbij de levensader van elke toekomstbestendige organisatie.