Justspark als werkgever.

Justspark is een jonge organisatie met een hecht team van ambitieuze IT’ers. Hoewel we de afgelopen drie jaar keihard zijn gegroeid, houden we de lijntjes kort en vinden we persoonlijk contact belangrijk. Net als het stimuleren van jouw (professionele) groei en ontwikkeling. Wie bij Justspark werkt, zal nooit stilstaan. Bovendien bedienen wij klanten in vier specifieke sectoren. Elk vraagstuk is dus weer een nieuwe uitdaging waar je volop van kunt leren.

Ons team.

Kom je bij ons werken? Dan zal je snel merken dat we superflexibel zijn en het best matchen met mensen die dat zelf ook zijn. Wil je een dag thuiswerken of later beginnen? Zolang je goed presteert en voor onze klanten levert, kan het allemaal. Daarbij vinden we de sfeer binnen de organisatie heel belangrijk. Je toekomstige collega’s vormen een leuk team dat onderling een hechte band heeft. Naast serieus werken wordt er gegamed of gaan jullie na het werk met z’n allen iets leuks doen.

Ervaar Justspark.

Voor je ergens gaat werken is het lastig inschatten waar je precies terechtkomt. Hoe tof zou het zijn als je achter de schermen mee kon kijken om zo te ontdekken of je bij ons past (en wij bij jou)? Goed nieuws: bij Justspark vinden we het belangrijk om laagdrempelig kennis te maken. Eerst solliciteren is dus niet nodig. Je hoeft alleen maar online een afspraak in te plannen. Kom jij binnenkort een kop koffie drinken met onze collega’s en in de pauze een potje gamen?

Let's play

Solliciteren? Deel je LinkedIn.

Solliciteren met je opgepoetste cv en een motivatiebrief waar je uren op hebt zitten zwoegen? Dat hoeft van ons niet. Liever maken we meteen kennis met jou, om te ontdekken wie jij bent en waar je ambities liggen. Daarom kun je bij ons ook solliciteren door je LinkedIn-profiel met ons te delen. Zo leren we in één oogopslag meer over jou en kunnen we je direct bereiken als we vragen of interesse hebben.

but first coffee