Dit is waar wij goed in zijn.

Als ambitieuze en innoverende IT-partij bieden wij all-in IT-oplossingen aan vier specifieke branches waar wij in uitblinken: bibliotheken, musea en archieven, zorg en welzijn en industrie en dienstverlening. Wij weten precies welke IT-oplossingen er per branche nodig zijn en hoe we IT-omgevingen zo veilig en werkbaar mogelijk maken. Dat betekent: een hoop afwisseling in je werkzaamheden en altijd een nieuw IT-probleem waar je weer veel van kunt leren.

Bibliotheek

Weet jij waar wij echt goed in zijn?

Wist je dat Justspark ruim 25 jaar ervaring heeft in de bibliotheekwereld? Ons partnerschap met meer dan 200 vestigingen in de bibliotheeksector laat zien: bibliotheken zijn voor ons een open boek.

Cultuur snuiven? Dat doen we bij Justspark ook graag. IT is immers in elk museum aanwezig. Wij zorgen dat alle IT-systemen 24/7 goed blijven werken. Zo komt elk museum of archief altijd goed uit de verf.

Voor de dynamische en servicegericht zorgsector bieden wij all-in digitale ontzorging. Van betrouwbare en stabiele ICT-systemen tot kundig en duidelijk advies. Dat betekent: geen IT-zorgen voor de dag van morgen.

Goede IT is het halve werk, dat weten wij als geen ander. Daarom biedt Justspark stabiele IT-omgevingen die altijd doordraaien en die meegroeien met ambitieuze organisaties. Bij ons zitten zij geen dag zonder IT.

"De dagen van moeilijke en verwarrende IT-services zijn eindelijk voorbij!"

“Insurance used to scare me. But that all changed thanks to United! They make everything easy to understand and use!”

Diane Jones

Ervaringen

“The best insurance company I’ve worked with! Not only is everything so simple, but they have the best rates in the industry.”

Carl Correa

“Talk about a cool Insruance company! Everything is online and if you do need to speak to someone for help, it’s like talking to a friend!”

Leonie Vega