Sollicitatieproces.

Solliciteren met je opgepoetste cv en een motivatiebrief waar je uren op hebt zitten zwoegen? Dat hoeft van ons niet. Liever maken we meteen kennis met jou, om te ontdekken wie jij bent en waar je ambities liggen. Daarom kun je bij ons ook solliciteren door je LinkedIn-profiel met ons te delen. Zo leren we in één oogopslag meer over jou en kunnen we je direct bereiken als we vragen of interesse hebben.

Sollicitatieproces.

Viel jouw LinkedIn-profiel bij ons in de smaak? Dan hopen we snel kennis met je te maken. Dat ziet er bij ons zo uit:

Eerste gesprek
Je maakt kennis met de teamleider van de afdeling en een collega. Wat je kunt verwachten? Meer informatie over de dagelijkse gang van zaken en werkzaamheden, natuurlijk. En: geen suffe sollicitatievragen, maar juist op zoek naar jouw potentieel! Samen onderzoeken we waar jouw kracht ligt, waar jij binnen Justspark het meest kunt betekenen en hoe snel je je ontwikkelt. Hebben we een match? Dan hoor je de volgende dag of we met elkaar verder praten. Niet door naar de volgende ronde? In dat geval laten we altijd weten waarom en vragen we ook jou om feedback.

Tweede gesprek
Op naar ronde twee! Je gaat in gesprek met twee ervaren collega’s. Aarzel vooral niet om al jouw vragen aan je toekomstige collega’s te stellen. Maak zeker gebruik van het moment om elkaar al goed te leren kennen. Tijdens dit gesprek gaan wij in op jouw skillset en onderzoeken we samen waarin jij echt uitblinkt. Hebben wij na dit gesprek allemaal nog steeds een positief gevoel? Dan gaan we over naar de volgende fase: je krijgt van ons een mooi aanbod*.

Vind je solliciteren spannend?
In gesprek gaan met een potentiële nieuwe werkgever kan erg spannend zijn. Dat weten wij zelf ook! Op gezonde zenuwen of een verspreking word je dan ook niet afgerekend. Wij doen er alles aan om je gerust te stellen, zodat we op een relaxte leren kennis kunnen maken. Dat zouden meer werkgevers moeten doen. 😉

* Misschien heb je met je huidige werkgever bepaalde afspraken gemaakt. Denk aan het afbetalen van een studieschuld of een auto van de zaak. Gaan we met elkaar in zee? Dan overleggen we graag met jou over het eventueel overnemen van deze afspraken.

Dagje meelopen?

Bij Justspark bieden we je de mogelijkheid om bij ons op kantoor een dagje mee te lopen. Zo krijg je pas écht een goed beeld van onze organisatie. Daarnaast geeft een meeloopdag ons meteen een goed beeld van jou, waardoor we het sollicitatieproces kunnen versnellen. Je kunt een dagje meelopen vóór je bij ons solliciteert. Klinkt goed, toch?