IT Servicedesk medewerker

Deel bericht:

IT Servicedesk medewerker

Ben jij klant- en servicegericht, heb je een probleemoplossende houding, werk je graag samen en heb je IT kennis? Dan ben je bij Justspark van harte welkom, ook wanneer je net aan het begin van jouw carrière staat. Jij brengt jouw eigen kwaliteiten en talent mee en wij bieden de mogelijkheid om deze zo optimaal mogelijk in te zetten en je verder te ontwikkelen.

We zijn ambitieus en willen de beste en meest betrouwbare IT-partner in ons segment zijn, onder alle omstandigheden. Dat maakt ons werk uitdagend en gevarieerd. Het ene moment buigen we ons over de printproblemen op een bouwplaats in België, het andere moment springen alle collega’s bij om in een recordtempo 40 complete werkplekken in een nieuwe productiehal uit te leveren. Heb jij dezelfde drijfveren en herken jij je in onderstaand profiel? Neem dan contact met ons op.

Voor onze servicedesk zoeken wij per direct een:

IT Servicedesk Engineer voor 32 à 40 uur per week

Wat ga je doen als IT Servicedesk Engineer?

Jouw takenpakket is heel divers. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met 15 collega’s zorg jij voor tijdige, correcte en efficiënte afhandeling van alle openstaande meldingen, welke telefonisch en via ons registratiesysteem (TOPdesk) binnenkomen. Je lost problemen adequaat en professioneel op en zorgt dat soortgelijke problemen voorkomen worden.

Naast het oplossen van de meldingen ben je ook verantwoordelijk voor het afhandelen van wijzigingsverzoeken van klanten en het installeren en configureren van IT-middelen voor eindgebruikers. Ook het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het deelnemen aan verschillende projecten maken jouw takenpakket zo gevarieerd en leerzaam.

Welke kwaliteiten breng jij mee?

Met jouw enthousiasme en persoonlijke aandacht voor onze klanten overtref je verwachtingen en weet je de kwaliteit van onze dienstverlening continue te verbeteren. Je hebt een goed gevoel voor urgentie en handelt altijd probleemoplossend. Je bent een fijne en betrouwbare collega om mee samen te werken en stelt je flexibel op.

Je beschikt verder over:

  • een MBO-niveau 3 diploma (of hoger);
  • een laagdrempelige én professionele communicatiestijl richting externe relaties en jouw collega’s;
  • een vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • kennis en ervaring met Windows OS (7, 8, en 10), Microsoft 365 en servicedesk software zoals bijvoorbeeld TOPdesk en Synergy.

Naast verschillende doorgroeimogelijkheden bieden wij jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 1.700,- en € 2.600,- op basis van een 40-urige werkweek en afgestemd op jouw kennis en ervaring;
  • een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • een functie in een informele groeiende organisatie met veel vakgenoten waarvan je kunt leren.

Verder bieden we je de mogelijkheid om verschillende opleidingen en cursussen te volgen, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling. We werken met een hecht team vanuit een nieuw kantoor in Ridderkerk, waar we een gezellige kantine hebben en waar we hopelijk binnenkort samen kunnen genieten van een lekkere snack, een sportief potje air hockey en niet te vergeten een goede kop koffie.