IT Supporter

Deel bericht:

IT Supporter

Ben jij klant- en servicegericht, heb je een probleemoplossende houding, kom je graag bij klanten over de vloer en heb je IT kennis? Dan ben je bij Justspark van harte welkom, ook wanneer je aan het begin van jouw carrière staat. Jij brengt jouw eigen kwaliteiten mee en wij bieden de mogelijkheid om deze zo optimaal mogelijk in te zetten en je verder te ontwikkelen.

We zijn ambitieus en willen de beste en meest betrouwbare IT-partner in ons segment zijn, onder alle omstandigheden. Dat maakt ons werk uitdagend en gevarieerd. Het ene moment buigen we ons over de printproblemen op een bouwplaats in België, het andere moment springen alle collega’s bij om in een recordtempo 40 complete werkplekken in een nieuwe productiehal uit te leveren. Heb jij dezelfde drijfveren en herken jij je in onderstaand profiel? Neem dan contact met ons op.

Voor onze afdeling Operations zoeken wij per direct een

IT Support Engineer voor 40 uur per week

Wat ga je doen als IT Support Engineer?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten op locatie en voert terplekke en zelfstandig werkzaamheden uit die voortkomen uit projecten óf storingsmeldingen die op de servicedesk binnenkomen. Je voert operationeel beheer taken uit die weer voortvloeien uit onze monitoringstools (zowel op locatie als op afstand) en je pakt zelfstandig kleinere interne en externe projecten. Dit betreffen veelal projecten waarbij IT oplossingen geïmplementeerd dienen te worden en onderhoud centraal staan. Je zorgt voor goede vastlegging over de gedane werkzaamheden in ons klantinformatiesysteem (TOPdesk).

Tussen de projecten en werkzaamheden door is er tijd voor een kop koffie met jouw collega’s op kantoor in Ridderkerk en deel je actief jouw kennis en ervaring met hen.

Welke kwaliteiten breng jij mee?

Met jouw enthousiasme en persoonlijke aandacht voor onze klanten overtref je verwachtingen en weet je de kwaliteit van onze dienstverlening continue te verbeteren. Je hebt een goed gevoel voor urgentie, weet prioriteiten te stellen en weet problemen te doorgronden. Je weet rustig te blijven wanneer de druk oploopt en hebt een flexibele instelling.

Je beschikt verder over:

  • minimaal een MBO niveau 4 diploma of een vergelijkbaar kennisniveau;
  • een sterke sociale én professionele communicatiestijl;
  • een vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van operationele IT werkzaamheden waarbij kennis van Windows 10, Microsoft 365 en Windows Server een vereiste is;
  • bij voorkeur certificeringen van Microsoft of CompTIA;
  • een geldig rijbewijs B.

Naast de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen, bieden wij jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.250,- en € 3.000,- op basis van een 40-urige werkweek en afgestemd op jouw kennis en ervaring;
  • een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • deelname aan het bedrijfspensioen;
  • een functie in een informele groeiende organisatie met veel vakgenoten waarvan je kunt leren.

Verder krijg je een auto van de zaak, een laptop en de keuze tussen een telefoon van de zaak of een telefoonvergoeding. We werken met een hecht team vanuit een nieuw kantoor in Ridderkerk, waar we een gezellige kantine hebben en waar we hopelijk binnenkort samen kunnen genieten van een lekkere snack, een sportief potje tafelvoetbal en niet te vergeten een goede kop koffie.