IT Support Engineer

Deel bericht:

IT Support Engineer

Heb je een probleemoplossende houding, kom je graag bij klanten over de vloer en barst je van de IT-kennis? Dan ben jij die klant- en servicegerichte IT support Engineer die we bij Justspark zoeken. Ook wanneer je aan het begin van jouw carrière staat, ben je bij ons welkom. Jij brengt jouw eigen kwaliteiten mee en wij bieden de mogelijkheid om deze zo optimaal mogelijk in te zetten en je verder te ontwikkelen. Toffe deal, toch?

Dit ga je doen als IT Support Engineer?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten op locatie. Ter plekke voer je zelfstandig werkzaamheden uit die voortkomen uit projecten óf uit storingsmeldingen die op de servicedesk binnenkomen. Je voert operationeel beheertaken uit die weer voortvloeien uit onze monitoring tools (zowel op locatie als op afstand) en je pakt zelfstandig kleinere interne en externe projecten aan. Dit zijn veelal projecten waarbij IT-oplossingen geïmplementeerd moeten worden en onderhoud centraal staat. Jij legt de gedane werkzaamheden goed vast in ons klantinformatiesysteem (TOPdesk).

Wie zijn wij?

Wij zijn Justspark, aangenaam! Het leukste bedrijf in de IT-sector, al zeggen we het zelf. We zijn een ambitieuze IT-club en willen de meest betrouwbare IT-partner in ons segment zijn, onder alle omstandigheden. Daarom helpen wij onze klanten aan een veilige en up-to-date werkomgeving door verschillende Microsoft-producten in te zetten. Zo zorgen wij voor een strakke IT-basis, terwijl onze klanten kunnen uitblinken in wat zij doen. Onze medewerkers barsten van de IT-kennis, zijn niet bang om hun verantwoordelijkheid te nemen en hebben een gigantisch doorzettingsvermogen. Wil je bij ons komen werken? Dan vragen we de nodige kennis en ervaring van jou. Oh, en een gezonde dosis humor. Vinden we leuk.

Welke kwaliteiten breng jij mee?

Met jouw enthousiasme en persoonlijke aandacht voor onze klanten overtref je iedere keer weer de verwachtingen en weet je de kwaliteit van onze dienstverlening continu te verbeteren. Je hebt een goed gevoel voor urgentie, weet prioriteiten te stellen en kan problemen moeiteloos doorgronden. Je blijft rustig wanneer de druk oploopt, durft creatief te zijn en stelt bovenal het belang van de klant voorop. Soms betekent dat doorgaan na 17:00 uur, een andere keer betekent dat iets oppakken waar je (nog) niet heel bekend mee bent. Zulke uitdagingen ga jij maar wat graag aan!

Je beschikt verder over:

• Minimaal een MBO-niveau 4 diploma of een vergelijkbaar kennisniveau
• Een sterke sociale én professionele communicatiestijl
• Een vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van operationele IT-werkzaamheden, waarbij kennis van Windows 10, M365 en Windows Server een vereiste is
• Bij voorkeur certificeringen van Microsoft of CompTIA
• Een geldig rijbewijs B

Bij Justspark zal je het vaak horen: stilstand is achteruitgang. Helemaal in onze sector. Daarom vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Zo heb je keuze uit veel opleidingsmogelijkheden en kun je je skills verder bijschaven tijdens onze interne kennissessies. Ook zorgen we ervoor dat je als medewerker altijd de juiste certificeringen hebt. Jij blij, klant blij! En heb je een tof idee bedacht? Deel dat dan vooral. Bij Justspark zijn we altijd op zoek naar vernieuwende ideeën en is er ruimte voor ieders inbreng.

Daarnaast bieden wij jou:

• Een bruto maandsalaris tussen € 2.250,- en € 3.750 op basis van een 40-urige werkweek (afgestemd op jouw kennis en ervaring)
• Een vast dienstverband
• Deelname aan het bedrijfspensioen en 25 vrije dagen, met de mogelijkheid per jaar 5 extra dagen te verdienen
• Een eigen budget voor werkplek-accessoires
• Legendarische vrijdagmiddagborrels (mede mogelijk gemaakt door een eigen bar met tap en DJ-set)
• Een auto van de zaak, een laptop en een telefoonvergoeding

Justspark is een informele en snelgroeiende organisatie met fantastische collega’s die dagelijks voor elkaar en onze klanten klaarstaan. Met een hecht team werk je waar je die dag nodig bent. Dat betekent: op kantoor als het iets toevoegt, thuis wanneer het uitkomt en bij de klant als het nodig is. Werk je vanuit ons gloednieuwe hoofdkantoor in Ridderkerk? Hier vind je ook onze gezellige kantine, waar we hopelijk binnenkort samen kunnen genieten van een lekkere, gezonde snack, een sportief potje tafelvoetbal en een (echt!) goede kop koffie.

Enthousiast?

Dat horen we graag! Voor vragen over deze vacature kun je mailen naar info@justspark.com of neem contact op per telefoon op 088 472 3426 (vraag even naar Martin Witjens of Maikel van Leeuwaarden).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.