IT Project Engineer

Deel bericht:

IT Project Engineer

Ben jij een ervaren Project Engineer met kennis van M365, Sharepoint, Viva en Intune én woon je in het midden van Nederland (Utrecht – Apeldoorn)? Als je ook nog barst je van de IT-kennis, heb je een eindeloos doorzettingsvermogen hebt en is ‘deadline is deadline’ jouw persoonlijke mantra is, lees dan snel verder.

Dit ga je doen als IT Project Engineer

Bij Justspark hebben we een vaste projectaanpak die we steeds verder ontwikkelen en verfijnen. Onze projecten pakken we samen met onze klant aan. Lekker agile, dus. Hierdoor is elke dag anders en kom je veel nieuwe situaties tegen. Projecten die je bij ons doet variëren van simpele mailmigraties tot een volledige onboarding van een nieuwe klant met 500+ werkplekken in verschillende landen. Je bent veelal van A tot Z betrokken – dat betekent dat we je al betrekken bij het maken van de offerte. Je schat je eigen werkzaamheden in en hebt afstemming met de projectmanager waar jouw werk afhankelijkheden kent met andere betrokkenen. Je werkt zowel vanuit kantoor – in teamverband of zelfstandig – als op locatie van de klant.

Wie zijn wij?

Wij zijn Justspark, aangenaam! Het leukste bedrijf in de IT-sector, al zeggen we het zelf. We zijn een ambitieuze IT-club en willen de meest betrouwbare IT-partner in ons segment zijn, onder alle omstandigheden. Daarom helpen wij onze klanten aan een veilige en up-to-date werkomgeving door verschillende Microsoft-producten in te zetten. Zo zorgen wij voor een strakke IT-basis, terwijl onze klanten kunnen uitblinken in wat zij doen. Onze medewerkers barsten van de IT-kennis, zijn niet bang om hun verantwoordelijkheid te nemen en hebben een gigantisch doorzettingsvermogen. Wil je bij ons komen werken? Dan vragen we de nodige kennis en ervaring van jou. Oh, en een gezonde dosis humor. Vinden we leuk.

Welke kwaliteiten breng jij mee?

Met jouw enthousiasme en persoonlijke aandacht voor onze klanten overtref je verwachtingen en weet je de kwaliteit van onze dienstverlening continu te verbeteren. Je bent echt een kei in je vak en kunt die kennis moeiteloos zelfstandig toepassen. Bovendien ben je communicatief vaardig en kun je projectmatig werken – een must, want binnen projecten werk je altijd samen met je collega’s én de klant. Dreigt er iets mis te gaan? Dan ben jij de eerste die aan de bel trekt.

Je beschikt verder over:

• een afgeronde technische HBO opleiding of werkervaring op gelijk niveau
• kennis van Microsoft Azure, M365, Office 365, Azure Active Directory, hybride configuraties, Intune, Microsoft Endpoint Manager, Windows Server en (Cloud) Security.
• Een sterke sociale én professionele communicatiestijl
• Verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen
• Een geldig rijbewijs B

Bij Justspark zal je het vaak horen: stilstand is achteruitgang. Helemaal in onze sector. Daarom vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Zo heb je keuze uit veel opleidingsmogelijkheden en kun je je skills verder bijschaven tijdens onze interne kennissessies. Ook zorgen we ervoor dat je als medewerker altijd de juiste certificeringen hebt. Jij blij, klant blij! En heb je een tof idee bedacht? Deel dat dan vooral. Bij Justspark zijn we altijd op zoek naar vernieuwende ideeën en is er ruimte voor ieders inbreng.

Daarnaast bieden wij jou:

• Een bruto maandsalaris tussen € 3.000,- en € 4.500,- op basis van een 40-urige werkweek (afgestemd op jouw kennis en ervaring)
• Direct een vaste aanstelling
• Deelname aan het bedrijfspensioen en 25 vrije dagen, plus de mogelijk er jaarlijks 5 dagen bij te verdienen
• Een eigen budget voor werkplek-accessoires
• Legendarische vrijdagmiddagborrels (mede mogelijk gemaakt door een eigen bar met tap en DJ-set)
• Een auto van de zaak, een laptop en een telefoonvergoeding

Justspark is een informele en snelgroeiende organisatie met fantastische collega’s die dagelijks voor elkaar en onze klanten klaarstaan. Met een hecht team werk je waar je die dag nodig bent. Dat betekent: op kantoor als het iets toevoegt, thuis wanneer het uitkomt en bij de klant als het nodig is. Werk je vanuit ons gloednieuwe hoofdkantoor in Ridderkerk? Hier vind je ook onze gezellige kantine, waar we hopelijk binnenkort samen kunnen genieten van een lekkere, gezonde snack, een sportief potje tafelvoetbal en een (echt!) goede kop koffie.

Enthousiast?

Dat horen we graag! Voor vragen over deze vacature kun je mailen naar info@justspark.com of neem contact op per telefoon op 088 472 3426 (vraag even naar Martin Witjens).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.