Medewerker Servicedesk op Curaçao

Deel bericht:

Medewerker Servicedesk op Curaçao

Ben jij net klaar met je IT-studie, woon je nog thuis, of heb je een jong gezin en ben je op zoek naar avontuur? Heb jij altijd al gedroomd van een jaar wonen en werken op een tropische bestemming? Solliciteer dan bij Justspark. Wij hebben namelijk een mooie functie als Medewerker Servicedesk op Curaçao voor jou! Daarom zoeken wij iemand die de Nederlandse taal goed beheerst, avontuurlijk is en meer dan bereid is om minimaal een jaar naar het buitenland te gaan.

Justspark wil de meest betrouwbare IT-partner zijn, die meedenkt met de klant en altijd klaarstaat voor vragen. Werken bij ons is uitdagend en gevarieerd: het ene moment migreren we een hele organisatie naar de cloud, de volgende dag springen alle collega’s bij om in een recordtempo 40 complete werkplekken in een nieuwe productiehal uit te leveren. Wil jij je carrière kickstarten bij een ambitieuze, betrokken en flexibele IT-club, die doet wat ‘ie belooft? Of heb jij als IT-professional behoefte aan avontuur? Neem dan zeker contact met ons op. Ben jij iets minder avontuurlijk ingesteld, maar wil je wel aan de slag bij een werkgever die kernwaarden als fun, informeel en ambitieus hoog op de ladder heeft staan, ook in Nederland hebben wij meerdere vacatures. Dus solliciteer direct.

Voor onze servicedesk zoeken wij per direct een

Medewerker Servicedesk op Curaçao

Waarom werken op Curaçao?

Als IT-dienstverlener bieden wij onze klanten graag een brede service. De servicedesk op Curaçao kun je dus zien als verlengstuk van het team in Nederland: door de extra tijdzone kunnen we onze klanten dag en nacht van dienst zijn.

Samen met een andere servicedesk-collega, een engineer en supporter vormen jullie een vast team en maken jullie deel uit van een groter team van ruim 50 collega’s in Nederland en op Aruba.

Verder vind je op ons zonnige kantoor goede koffie, een ijzersterke airco en tropische sferen – je stapt de deur uit en je hebt direct een vakantiegevoel.

Goed om te weten: je zit dedicated op Curaçao, dus voor events of meetings zul je niet naar Nederland vliegen. Voor de feestdagen of ander dringend familiebezoek is dit natuurlijk wel mogelijk.

Wat ga je doen als Medewerker Servicedesk?

Je handelt samen met ons team in Nederland de meldingen die dagelijks bij ons binnenkomen correct en efficiënt af. Ook weet je hoe je vergelijkbare problemen in de toekomst kunt voorkomen.
Bovendien ben je verantwoordelijk voor wijzigingsverzoeken van klanten en het installeren en configureren van IT-middelen voor eindgebruikers. Doordat je daarnaast onderhoudswerkzaamheden uitvoert en deelneemt aan diverse projecten binnen Justspark, is je takenpakket gevarieerd en leerzaam.

Welke kwaliteiten breng je mee?

Met je persoonlijke aandacht voor onze klanten overtref je keer op keer verwachtingen. Je bent enthousiast en sleutelt graag aan de verbetering van onze dienstverlening. Je urgentiegevoel en probleemoplossend vermogen zijn on point. Door je flexibele houding speel je moeiteloos in op de behoeftes van onze klanten – de klant vooropzetten is voor jou vanzelfsprekend. Als fijne en betrouwbare collega ben je een aanwinst voor ons team en breng je met regelmaat eigen ideeën in.

Je beschikt verder over:

 • een mbo-niveau 3 diploma (of hoger);
  • een laagdrempelige en professionele communicatiestijl richting externe relaties en je collega’s;
  • een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • kennis van en ervaring met Windows OS (7, 8, 10), Microsoft 365 en servicedesk software zoals TOPdesk en Synergy;
  • een eindeloze drang naar avontuur (heimwee, wat is dat?).

Naast verschillende doorgroeimogelijkheden bieden wij jou:

 • een marktconform salaris, afgestemd op jouw leeftijd en ervaring;
  • een inwerkperiode van 2 maanden in Nederland;
  • ruimte voor eigen initiatief en ideeën;
  • een dienstverband op Curaçao voor in ieder geval 1 jaar. Langer is mogelijk in overleg.

In Curaçao heb je tot je beschikking:

 • veel zon;
  • zomerse temperaturen;
  • bemiddeling van Justspark bij het zoeken naar een woning;
  • de mogelijkheid om een woonruimte als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden mee te nemen;
  • een gezellig team van (Nederlandse) collega’s;
  • laptop van de zaak;
  • een fijn kantoor van Justspark met airco.

Verder kun je bij Justspark diverse opleidingen en cursussen volgen, zodat je je professioneel blijft ontwikkelen. Daarnaast bieden we bij Justspark doorgroeimogelijkheden te over, en wordt interne doorgroei gestimuleerd. En als je aan het eind van de dag de kantoordeur achter je dichttrekt, kun je genieten van alles wat Curaçao te bieden heeft.