Jeroen Janse aan het woord | Project-Engineer

Deel bericht:

Jeroen Janse Justspark

Jeroen Janse aan het woord | Project-Engineer

In Justspark vind je een flexibele en ambitieuze IT-organisatie. Voor onze klanten willen wij de betrouwbaarste IT-partner zijn. Jeroen Janse Project-Engineer bij Justspark vertelt over hoe hij bij Justspark terecht is gekomen en hoe het is om te werken bij een IT-club vol ambitie.

Jeroen Janse – 37 jaar, getrouwd en 2 kinderen – maakte 2 jaar geleden na 14 jaar de overstap van een andere IT organisatie naar Graficom Justspark in Ridderkerk. Het was een spannende overstap na 14 jaar, maar hij heeft het gevoel nu op zijn plek te zitten.

‘Geen enkel project is hetzelfde’

Binnen Justspark is Jeroen Janse actief als Project-engineer. ‘De werkzaamheden wisselen heel vaak, veel projecten en veel diverse klanten. Geen enkel project is hetzelfde. Ik ben graag met de achterkant van de projecten bezig, een netwerk bouwen of onderhouden. Meer met de praktische zaken, zo gezegd, al sta ik met regelmaat ook klanten te woord. Mocht ik ergens niet uitkomen, dan zijn mijn collega’s er nog om mij te ondersteunen.’

Zijn ervaringen binnen Justspark

‘De sfeer hier op kantoor is uitstekend te noemen. Iedereen is vriendelijk, open, ja zo nu en dan is er een gezonde discussie.’ Vertelt Jeroen met een grijns op zijn gezicht.

‘Iedereen heeft zijn eigen projecten’

‘Justspark is een flexibele partij, al moet ik nog steeds wennen aan de nieuwe huisstijl.’, vertelt Jeroen lachend ‘De werktijden zijn ook flexibel, waardoor het geen probleem is om in de ochtend mijn dochter naar school te brengen en dan in de avond een half uurtje door te werken. Zelf werk ik ook een dag in de week thuis en dat is allemaal prima, zolang ik maar met resultaten kom.’

Waarom Justspark?

‘Om geld te verdienen, haha’, begint Jeroen. ‘Bij mijn vorige werkgever had ik niet meer het juiste gevoel. Toen raadde een bekende mij aan om eens een keer bij – toen nog – Graficom te komen praten en het klikte gelijk. Het is hier flexibeler en er is totaal geen micro management. Je mag zelf de functie invullen, al was dat wel even wennen in het begin. Het is zo van; hier is je werk en zorg maar dat het op tijd afgerond is. Al moet je wel tegen deze vrijheid kunnen.’