In gesprek met: Chelsea Wouden

Deel bericht:

Chelsea Wouden

In gesprek met: Chelsea Wouden

Hoi, mijn naam is Chelsea Wouden, 24 jaar en ik ben Junior Servicedesk Medewerker bij Justspark. Voor onze relaties ben ik het eerste aanspreekpunt bij klachten, vragen of problemen. Mijn doel is om direct de klachten te behandelen, vragen te beantwoorden en om problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat onze relaties zo min mogelijk hinder ondervinden van iets dat niet werkt.

“Ik wil mijzelf blijven uitdagen. Bij Justspark krijg ik daar alle ruimte voor.”

Ik krijg energie als een relatie tevreden ophangt, nadat een klacht of vraag behandeld is, of als een probleem is opgelost. Ik wil mijzelf blijven uitdagen. Bij Justspark krijg ik daar alle ruimte voor, bijvoorbeeld door nieuwe problemen zelf op proberen te lossen. Mocht dat niet lukken dan zoek ik in ons systeem naar een gerelateerd probleem en kijk ik naar de oplossing die eerder is toegepast. Mocht ik niks in ons systeem kunnen vinden, dan raadpleeg ik Google en anders zijn er altijd nog mijn collega’s die graag willen bijspringen.

Soms reageren klanten verrast, maar positief als ze mij – een vrouw – aan de lijn krijgen. IT is traditioneel toch meer een mannenwereld, maar ik voel mij er erg in thuis. Klanten reageren eigenlijk alleen maar positief, als ze al reageren.

“Inmiddels heb ik mijzelf bewezen, heb ik een goede klik met mijn collega’s en sta ik ook mijn mannetje.”

Op dit moment studeer ik één dag en werk ik vier dagen in de week, want ik volg de deeltijdopleiding HBO ICT Service Management. Mijn opleiding sluit perfect aan op het werk dat ik doe op de servicedesk bij Justspark. Hierdoor ben ik in staat de link tussen mijn opleiding en de praktijk te leggen. Wat ik op school leer, kan ik direct in de praktijk toepassen en andersom.

Inmiddels ben ik acht maanden werkzaam bij Justspark. Toen ik begon wist men niet echt wat ze van mij konden verwachten, het is tenslotte een wereld waar het vooral gaat om je kennis en kunde. Daarbij ben ik ook niet het stereotype IT-er. Inmiddels heb ik mijzelf bewezen, heb ik een goede klik met mijn collega’s en sta ik mijn mannetje. Ik ga dan ook iedere dag met veel plezier naar mijn werk.